1 vandaag laat weduwe zien die 200.000 euro armer is

In de uitzending van 1 vandaag van woensdag 10 mei 2017 is aandacht besteed aan schimmige praktijken in de wereld van binaire opties. Dat was hard nodig want er zijn nogal wat louche bedrijfjes die zich broker noemen en onwetende Nederlanders zover weten te krijgen dat zij hun spaargeld gebruiken om bij die bedrijfjes te gaan handelen in binaire opties. In de negen minuten durende aflevering van 1 Vandaag zien we hoe een 70 jarige weduwe duidelijk aangeslagen is. Zij is de wanhoop nabij. Haar kinderen weten het nog niet eens maar zij is 200.000 euro armer dankzij een oplichter die zich een binaire optie broker noemt.

 

Geen vestiging in Nederland dus ongestraft kunnen oplichten

De 1 Vandaag aflevering over de scam praktijken zou niet misstaan in het programma Opgelicht! We zien hoe de makers van 1 Vandaag in beeld brengen waar de scammers zich bevinden en hoe zij zonder probleem de Nederlandse markt kunnen bestoken. Dat kan omdat deze bedrijfjes die zich voordoen als echte broker. 1 vandaag laat zien dat de oplichters die de 70 jarige mevrouw op uiterst geraffineerde wijze 2 ton afhandig hebben gemaakt in Israël gevestigd zijn. Het blijkt dat veel van dit soort laagvliegers in Israël zitten. Zij kunnen zo ongereguleerd en ongestraft te werk gaan. “Zolang zij niet in Nederland zijn gevestigd is niks aan te doen.” zegt een woordvoerder van de AFM in de aflevering van 1 vandaag.

 

In Nederland is maar 1 echte broker waar je binnen kan lopen

Van alle online brokers die op de (internationale) markt aanwezig zijn is zo’n 90% niet gereguleerd en kan worden aangemerkt als scam bedrijf, zo blijkt ook bij 1 Vandaag. Dat is niet zo mooi. Want hoe weet je nu als leek welke echt is en welke niet? Eenvoudig. Een echte binaire optie of CFD broker is gereguleerd door een autoriteit zoals SySEC of bijvoorbeeld de AFM. Een betrouwbare broker laat trots het licentienummer zien op de websites en in reclame-uitingen. 24option is zo’n betrouwbare broker. Sterker nog, 24option is de enige internationale broker met licentie die een Nederlandse vestiging heeft. In het World Trade Centre in Amsterdam, Zuidas. Uiterst betrouwbaar is deze broker met een enthousiast Nederlands team die duidelijk achter hun werkgever staan.

 

23 mei open dag bij 24 option

Als je graag persoonlijk kennis zou willen maken met de mensen van 24option dan kan dat. Op 23 mei zetten zij namelijk de voordeur open. Het kantoor van 24option is een jaar open en dat vieren zij graag met iedereen die interesse heeft om bij hen te komen traden. Dáár zou 1 vandaag een aflevering over kunnen maken. Tijdens de open dag op 23 mei zullen de trading specialisten tussen 15:00 en 20:00 laten zien hoe hun platform werkt, wat CFD trading inhoudt (geen binaire opties) en hoe jij ook kan leren traden als een pro. Zeer interessant. Je kan je hier aanmelden. Als je nog geen account hebt bij 24option kan je er hier alvast eentje aanmaken. Op de open dag heb je dan een voorsprong en kan je voorafgaand aan de open dag het handelsplatform leren verkennen.

Tags: