Betere resultaten boeken met cursus beleggen

Voor het geval je het nog niet is opgevallen; beleggen wordt een stuk leuker en nog veel makkelijker. En, niet te vergeten, je hebt kans op hogere winsten. Dat komt door de komst van online brokers zoals, 24option en de nieuwe cursus beleggen. Online brokers bieden jou aan om, geheel gratis, gebruik te maken van hun zeer geavanceerde en dynamische trading platforms.

Trading betekent handelen. Op het online handelsplatform kun je met CFD’s handelen, oftewel traden of beleggen, in Aandelen (fondsen), Grondstoffen, Forex en Indices. Maar omdat je zonder kennis en ervaring veel risico zou lopen kun je nu terecht bij Trading Seminars. Deze club – gepokt en gemazeld in onder meer vermogensbeheer, private banking en beleggen – heeft de grote ambitie om, met hun gezamenlijke kennis en ervaringen, Nederlandse beleggers te helpen betere resultaten uit hun trades te halen.

 

Hoger rendement en zelf in control zijn

Traditioneel beleggen en online traden zijn twee verschillende fenomenen. Maar ze vullen elkaar prima aan. Veel vermogende mensen die gewend waren beleggingsportefeuilles bij een vermogensbeheerder of een bank aan te houden, kiezen er nu massaal voor om hun kapitaal slimmer te spreiden. Sommigen gaan zelfs zo ver dat zij alles bij een online broker stallen. Dat komt omdat zij hebben gemerkt dat traden sneller, en meer, resultaat oplevert dan traditioneel beleggen. Maar nog belangrijker wellicht is dat zij zelf hun vermogen beheren. Dat geeft een gevoel van in control zijn en niet meer afhankelijk zijn van de bank. Dat past goed in deze tijd van bewustwording en het verminderde vertrouwen dat consumenten hebben in traditionele financiële instituten. Zelf beleggen dus. Trading Seminars is daar het nieuwe startpunt van met cursus beleggen.

 

Serieus leren traden voor beginnende en ervaren beleggers

Trading Seminars wind er geen doekjes om. Zij hebben de hele beleggingswereld, zo complex als die er voor een leek uit kan zien, glashelder weten te rangschikken in een serie van verschillende interesse gebieden. Beginnende en ervaren beleggers kunnen op de site van Trading Seminars kiezen voor een of meerdere cursus beleggen. Het is maar net wat je doelen zijn. Iedere seminar is er op gericht om je meteen al beter te laten traden. En beter betekent in dit geval serieus geld verdienen. Zo leren de experts je hoe je risico’s kan tackelen en winstkansen kan vergroten. En als je echt nog heel groen bent dan kan je een zogenaamde Jip en Janneke cursus beleggen bijwonen. Na afloop kan je meteen aan de slag met traden.

 

Korting op korting 399 –>49 euro

Zoals je misschien wel weet betaal je voor een beetje beleggingscursus ergens tussen de 500 en 3.000 euro. Zonde en nergens voor nodig. Trading Seminars verlaagt deze drempel fors. De efficiënt samengestelde seminars van Trading Seminars kosten nomaliter 399 euro per persoon, maar ze hebben nu een tijdelijke korting. Daar bovenop kan je nu een extra promotie korting krijgen. Uiteindelijk betaal je slechts 49 euro voor een cursus beleggen. Deze dubbele promotiekorting is maar voor even, dus snel beslissen is direct je winst. Bestellen gaat heel simpel. Op de site van Trading Seminars selecteer je de cursus beleggen die jij wil volgen, kies vervolgens het aantal tickets en betaal direct met iDEAL of PayPal.