Slim gebruik maken van speciale Amazon Beleggen Webinar

De grootste winsten bij het traden met CFD’s zit hem in net dat beetje meer kennis en inzicht. En dat hoef je zelf niet eens te hebben. Zolang je maar weet waar je wel moet zijn voor bruikbare informatie. De meest succesvolle trades van deze laatste week van April zijn gemaakt door veel onervaren CFD traders. Hoe dat kan? Simpel. Deze traders waren zo slim waren om de speciaal ingelaste Kwartaalcijfer Amazon Beleggen Webinar van Daniel de Bruijn te volgen. In deze exclusieve webinar werden namelijk tot in het kleinste detail de enorme koersbewegingen van Amazon en Google voorspeld.

 

Glasheldere analyses  Google en Amazon

Google en Amazon kwamen op Koningsdag met hun kwartaalcijfers. Dat deden zij traditiegetrouw nabeurs. Daniel liet in de Amazon Beleggen Webinar een dag eerder zien waar de winkansen lagen en hoe je die het beste kon omzetten naar succesvolle trades. Daarbij maakte hij gebruik van analyses die hij zelf heeft samengesteld en blikte hij terug naar eerdere bewegingen van de betreffende aandelen. Daniel keek tevens vooruit en nam ons mee naar de mogelijke koers van de onderliggende aandelen. Dat hij zijn visie en tips niet uit zijn duim zuigt bleek de volgende dag wel.

 

300.000 euro verdiend met Amazon Beleggen

Resumé: De kwartaalcijfers werden nabeurs bekend gemaakt. Daniel presenteerde zijn, speciaal voor deze gelegenheid gecreëerde webinar, op het moment dat de Amerikaanse beurs nog open was. Zo kon je nog tijdens het kijken naar de webinar trades plaatsen en zo beleggen in Amazon. Als je dat hebt gedaan dan zit je dit nu te lezen met een geweldige brede lach op je gezicht. Want, met een trade van 100 lots op Google of Amazon heb je die dag namelijk 300.000 euro verdiend. Dat komt omdat de koers van Amazon en Google bij opening van de Amerikaanse beurs op Koningsdag met ruim 3.500 pips (punten) steeg. Dat is ongekend hoog. En Daniel? Tja, die zag iets dergelijks al van verre aankomen.

 

Dus, wees slim. Met het bekend maken van de volgende kwartaalcijfers, of bij de volgende webinar van Daniel kan je er maar beter bij zijn. Maak gebruik van zijn kennis, ervaring en visie en haal alles uit je CFD trades.

Tags: