Opgelicht! Niet gereguleerde brokers cirkelen als aasgieren boven Nederlandse spaarrekeningen

Wist je dat er enkele honderden niet gereguleerde brokers in Europa actief zijn? Waarschijnlijk niet. Terwijl het wel zo handig is te weten welke gevaren niet gereguleerde brokers met zich meebrengen. Je zal niet de eerste zijn die wordt opgelicht door een scammer. Het tv-programma 1 vandaag heeft recent een korte uitzending gemaakt over online brokers. Maar helaas hebben ze verzuimd te vermelden dat er zo ontzettend veel niet gereguleerde brokers boven Nederland rond vliegen. Als aasgieren, gefocust op jouw geld. Trap er niet in. Ga ALTIJD voor een broker die gereguleerd wordt. CySEC is zo’n financiële waakhond die een oogje in het zeil houdt en ervoor zorgt dat je veilig kan traden en niet kan worden opgelicht.

 

200.000 euro armer door scam broker

Het risico opgelicht te worden als je met een niet gereguleerde broker in zee gaat is heel groot. Foetsie. Weg spaargeld. Vaak opereren deze aasgieren vanuit het buitenland, buiten Europa zelfs. De Nederlandse waakhond en de Europese waakhonden hebben zo geen vat op de veelal illegale praktijken die als doel hebben Europeanen leeg te kloppen. Maar jij als leek hebt natuurlijk geen flauw idee wie wel, en wie nu niet gereguleerd is. Hoe kom je daar eigenlijk achter? Het zou 1 vandaag gesierd hebben als zij een lijst beschikbaar hadden gesteld van de brokers die je maar beter kunt mijden. Maar helaas, ze lieten het bij een reportage van een wel heel erg triest geval; een oudere dame raakte 200.000 euro kwijt aan een scam broker.  Het was de bedoeling dat deze dame nu zorgeloos zou genieten van haar gouden jaren. Haar realiteit is echter dat ze haar huis moet verkopen.

Niet gereguleerde brokers zijn in veel gevallen criminelen tot op het bot. Neem geen risico en kies voor een gereguleerde broker zoals, 24option. Er zijn er meer maar deze partij heeft als enige een vestiging in Nederland, in het WTC in Amsterdam, waar je zelfs op bezoek kan gaan. Transparant dus.

 

Lijst met scammers en niet gereguleerde brokers om oplichting te voorkomen

Scammers zijn er volop in deze lucratieve trading markt. Echter, niet alle niet gereguleerde brokers zijn per definitie scammers oftewel, pure criminelen. Scam praktijken met als doel mensen op te lichten lijken jammer genoeg per dag toe te nemen. Het wordt dan ook tijd dat er ook van broker scammers een lijst gepubliceerd gaat worden. En omdat we kunnen blijven wachten tot we een ons wegen tot iemand dat gaat doen hebben wij besloten dat zelf maar te gaan doen.

We zijn momenteel bezig de laatste hand te leggen aan een exclusieve lijst van niet gereguleerde brokers, en een lijst van scam brokers. We kunnen je alvast verklappen dat er een aantal bekende en verrassende namen bij zitten.
Met de lijst heb je een waardevol document in handen en voorkom je dat je wordt opgelicht.
De lijst is bijna klaar. Om die in je mail te krijgen hoef je alleen je gegevens in te vullen.

Tags: